De Warme Harten Winkel

GEEF & KOOP HARTVERWARMENDE CADEAUTJES!

HET IDEE

Onze clowns creëren bijzondere momenten vol menselijkheid & lichtheid overal waar ze op bezoek komen. Graag trekken we dit door in alles wat we doen.
Met 'De Warme Harten Winkel' willen wij jou inspireren om ook iets bijzonder te geven, iets wat jouw hart verwarmt, zodat jouw warmte via onze clowns bij de patiënten terecht komt.

HOE WERKT HET? 

1. KIES WAT JE GRAAG WILT GEVEN

Kies best iets waar je eigen hart sneller van gaat kloppen. Iets waar je goed in bent, of wat je vreugde geeft, iets met een speciale betekenis. Het kan zowel iets 'echts' of iets 'online' zijn. Wees creatief!

Bijv. ben je goed met je handen? Bied dan een van je creaties aan (koekjes / keramiek / wollen sjaal / schilderij ...) Is je passie een dienst of ervaring? (massage / yogales / coaching / klussen / tuinieren) Dan kun je één sessie aanbieden ten gunste van de ZorgClowns. Of is er iets dat je heel mooi vindt, maar niet meer nodig hebt? (bijv een prachtig boek, een jaren 50 stoel, een LP, oude sierraden of de te gekke hoed van je oma) Eén voorwaarde is wel dat het nog in een goede staat moet zijn. Jij bepaalt de prijs en hoe het bij de koper komt. 100% met je hart, 100% voor een goed doel!

2. VUL ONS ONLINE FORMULIER IN
Via een aantal vragen omschrijf je jouw product en heel belangrijk: stuur ons een mooie foto!

Je vindt het formulier helemaal onderaan, of klik nu op deze link!

3. JOUW CADEAU IN ONZE WINKEL
Als we alle informatie hebben plaatsen we jouw cadeau zsm online in 'de Warme Hart Winkel'. We sturen je dan een e-mail, met een link die jij dan weer kunt delen onder al je vrienden en op sociale media! Op deze manier hopen we dat de winkel groeit, zodat er steeds meer mensen een zinvol cadeau krijgen en geven!

4. VERKOCHT! GEWELDIG, IEMANDS HART IS GERAAKT DOOR JOUW CADEAU!
Zodra iemand een bestelling plaatst, ontvangen wij de betaling, en sturen jou een e-mail met de contactgegevens van de koper. Als het een digitaal goed is, hoef je niets te doen, voor alle andere categorieën zorg jij voor de levering of ophaling.

5. LEVERING  

Jij stuurt het cadeau op naar de koper, of neemt contact met hem/ haar op om een moment af te spreken voor de ophaling of dienst.

6. BUTTERFLY EFFECT  
En hier houdt het niet op! Het geld van jouw cadeau maakt het mogelijk

dat onze clowns jouw warmte met zich meebrengen tijdens hun clownsbezoeken!

Samen maken we een cirkel  waarin ieders hart verwarmt wordt!

Jij geeft 

Patiënten

Zorg
Clowns

 

Iemand koopt

Iemand krijgt 

  • Facebook
  • Instagram

 T: +32 (0)477 81 36 62  T  +32 (0)491 88 68 35.     E: info@zorgclowns.be     Rekeningnummer:  BE36 5230 8088 8981     

credits