top of page

HET BUTTERFLY-EFFECT:

 

Wij willen u inspireren om

een fijne actie op te zetten

vol plezier, mooie momenten en contact.

Onze clowns kunnen dit dan weer doorgeven. Zo heeft uw actie invloed op het welzijn en het genezingsproces van de patiënten.

Een financiële steun die niet enkel over geld gaat, maar over mensen, over u! 

ideeën om te
 
HELPEN

Watercolor Butterfly 7
 • VIER MET ONS
  Ben je jarig? Ga je op pensioen? Wil je een bijzonder moment op een speciale manier vieren? Vier het dan met ons! Laat zien wat belangrijk voor je is. Geef een feest in thema van de ZorgClowns, of laat mensen in plaats van je een kado te geven iets doneren aan de ZorgClowns. Of start een online campagne met ons.
   

 • GEEF EEN CLOWNS-BEZOEK CADEAU 
  Wil je je oma extra in het zonnetje zetten? Of heb je een broertje of kind met een beperking die je graag een speciaal verjaardagscadeau geeft? 
  Wanneer je een clownsbezoek cadeau doet, komen we naast bij de persoon die je kent ook langs op de hele afdeling. We spelen hiervoor voornamelijk in zorginstellingen. Wilt u toch een bezoek thuis regelen bijvoorbeeld omdat degene aan wie je het wilt geven te ziek is, neem dan even contact met ons op.

   

 • NEEM ONS OP IN JE ERFENIS 
  Reserveer een deel van wat u achter laat wanneer u op de grote reis vertrekt voor de ZorgClowns. Hiermee geeft u lichte warmte en menselijkheid. Neem contact met uw notaris op om hier meer over te weten. 
   

 • ORGANISEER ZELF EEN ACTIE
  Alleen of samen met je vrienden iets maken waar je de zin van inziet. Iets wat je energie en verbondenheid geeft. Bijvoorbeeld (kerst)markt voor de ZorgClowns, met zelfgemaakte koekjes en een boom vol rode-neus-kerstballen, en de kerstkaartjes van de ZorgClowns
   

 • STUUR EEN KAARTJE
  Verras je vrienden en familie met een kerstkaartje van de ZorgClowns.
  Bestel hier uw kaartjes!

   

 • WORDT VRIJWILLIGER
  Je vrijwillig inzetten geeft voldoening en betekenis. Wil je bijvoorbeeld na je pensioen je know-how  inzetten voor een goed doel? Of heb je veel energie en ideëen om je schouders mee onder de ZorgClowns te zetten? Wij zijn soms op zoek naar personen die onze ondersteunen met waar zij goed in zijn, met hun netwerk of met een goed idee. 
  Het is bij ons niet mogelijk om als vrijwillige clown te helpen.

   

 • WORDT AMBASSADEUR  
  Geniet je een zekere bekendheid en wil je deze inzetten voor het goede doel? Wordt dan ambassadeur voor de ZorgClowns. Neem ons spreekwoordelijk overal mee naartoe, inspireer mensen en help ons deuren te openen.

bottom of page