top of page

ideeën voor
 
SCHOLEN

Watercolor Butterfly 7

HET BUTTERFLY-EFFECT:

 

Wij willen u inspireren om

een fijne actie op te zetten

vol plezier, mooie momenten en contact.

Onze clowns kunnen dit dan weer doorgeven. Zo heeft uw actie invloed op het welzijn en het genezingsproces van de patiënten.

Een financiële steun die niet enkel over geld gaat, maar over mensen, over u! 

 • SPONSORLOOP
  Knotsgekke Sponsorloop waarin alle kinderen verkleed lopen. 
   

 • KERSTMARKT
  Een kerstmarkt met als thema onze clowns, en een kerstboom vol rode neuzen of zelfgemaakte clowntjes die u verkoopt voor het goede doel. 
   

 • TEKEN EEN CLOWN
  Gebruik ons logo om vol vrijheid de prachtigste, gekste, dikste, kleurrijkste, clown te maken; Teken/laboratorium/ wedstrijd rond ons logo, de tekeningen kunnen vervolgens geveild worden met een ludieke show. 
  Download hier de tekening en print hem zelf uit.


   

 • STUUR EEN KAARTJE
  Laat de kinderen zelf kerstkaartjes, paas-kaartjes of valentijns-kaartjes maken. Ons logo nodigt uit om creatief te zijn! Of maak er meteen een ‘Brede school’ project van, door de kinderen een kaartje te laten maken voor iemand in het bejaardentehuis om de hoek. 
  Bestel hier uw kaartjes. 

   

 • CREATIVITEIT PRIJS
  Een prijsvraag voor de meest creatieve sponsor-actie. Stimuleer zo uw leerlingen om na te denken over dit sociaal en artistiek project, en maak er een project van waarin ze op een lichte creatieve manier samenwerken. 
   

 • ONLINE SPONSORACTIE
  Creëer een online sponsoractie. Integreer dit in de computerlessen, zodat ze terwijl ze de computer ontdekken meteen iets bijdragen aan de maatschappij. 
   

 • SPAARVARKENTJE
  De ZorgClowns heeft een heel leger spaarvarkentjes die graag op uw toonbank, in uw kantine of op uw feest komen staan. Contacteer ons voor een spaarvarkentje. 

bottom of page